RING OSS - 08-124 202 65

Båttransport

RING OSS - 08-124 202 65

Specialtransport

En båttransport på en väg med ett högt berg i bakgrunden.

Vi är mest kända för vår förstklassiga båttransport, men faktum är att vi är ett komplett transportföretag med många strängar på vår lyra. Specialtransport av exempelvis maskiner och gods också ett stort område för oss, samt containerfrakt. Vi kan frakta alla typer av gods i såväl en större som en mindre container. Välkommen att kontakta oss om du behöver båttransport, containertransport eller någon typ av specialtransport.

Container, kranbilar och båttransport

Container är ett utmärkt sätt att frakta gods på! En container skyddar effektivt godset mot väder, stöld och transportskador, och dessutom är containrar lätta att lasta och lossa. Vi ser till att godset kommer fram, tryggt och säkert, så att både avsändare och mottagare kan känna sig nöjda med våra tjänster.

Containertransport är ett av tre ben som vår verksamhet vilar på, jämte kranbilar och specialtransporter som till exempel båttransport. Vi kan hantera alla typer av transporter, men dessa områden briljerar vi verkligen i. Om du behöver någon form av specialtransport, båttransport eller containertransport utöver det vanliga, då ska du kontakta oss.

Effektiv special- och båttransport

Med 10 års erfarenhet i ryggen kan vi alltid frakta container och specialgods eller utföra båttransport så smidigt det bara går. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och utveckla våra transportlösningar så att de blir så effektiva som möjligt.

Alla våra lastbilar lever upp till kraven för miljöklassen Euro 6 och det anser vi är oerhört viktigt. Våra transporter ska inte bara vara effektiva ur snabbhetssynpunkt, utan också med tanke på miljön. Vi ser också till att tillämpa planerad, ekonomisk körning, så kallad eco-driving, för att minska våra utsläpp så mycket det bara går.

Vi brinner för åkeribranschen och för att erbjuda våra kunder högkvalitativa tjänster och förstklassig service. Låter du oss ta hand om din specialtransport och båttransport eller frakta din container så kommer du inte att bli besviken! Vi värdesätter alla våra kunder, stora som små, och känner oss alltid lika hedrade när vi blir tilldelade ett uppdrag.

Maskintransport.