RING OSS - 08-124 202 65

Båttransport

RING OSS - 08-124 202 65

Om oss

En röd lastbil kör en dubbel båttransport, med två båtar på lasten.

Larmac Specialtransporter grundades 2011 och började blygsamt sin verksamhet med en bärgningsbil och en kranbil. Idag finns inte bärgningsbilen kvar längre, men företaget har vuxit enormt. Idag har vi 6 anställda och 18 fordon i bolaget, och vi hjälper både privatpersoner och företag med alla typer av transporter, där båttransport är vår stora specialitet.

Därför är vi bäst på båttransport

Vårt framgångsrecept är ingen fantastisk hemlighet. Det handlar helt enkelt om hårt arbete och en outtröttlig dedikation åt att vara bäst inom våra fokusområden båttransport, container och kranbilar. Att vara lika glad åt varje kund och varje uppdrag, stort som smått, och att alltid behandla varje transport som om godset var det mest dyrbara i världen. Våra kunder vet att vi bryr oss på riktigt och därför kommer de tillbaka år efter år, när de till exempel behöver båttransport till havet.

Professionell båttransport

Vi älskar vårt jobb och är väldigt stolta över vår bransch, åkeribranschen. 80% av allt gods som transporteras i Sverige fraktas med lastbil. Vi vet att utan oss står samhället stilla. Vi är med i branschorganisationen Sveriges Åkeriföretag där vi bland annat verkar för trafiksäkerhet och effektiva, miljövänliga transporter. Det visar vi med oragnisationen märkning Fair Transport. Vi utför även alla våra uppdrag i enlighet med de allmänna bestämmelser som Sveriges Åkerföretag har samlat i Alltrans 2007.

Sveriges Åkeriföretag.

Vi har egna följebilar för att varna medtrafikanter för att vi har extra bred last, och vi ansöker självklart om dispens hos Trafikverket när lasten är bredare än 350. Det är viktigt för oss att våra transporter går rätt till så vi är noga med att följa de regler som finns så att både ditt gods och våra medtrafikanter känner sig säkra!

Vi är engagerade i att göra vad vi kan för miljön, bland annat genom att se till att alla våra lastbilar uppfyller kraven för miljöklassen Euro 6 och genom att alltid använda så kallad ecodriving när vi utför båttransport eller fraktar annat gods. Vi bryr oss helt enkelt. Om miljön, om våra kunder och om att alltid göra ett bra jobb.

Kontakta oss när du behöver kranbil, båttransport eller frakt av container! Som kund hos oss får du alltid känna dig som en kung.

En båttransport som körs en kväll när det är mörkt.