RING OSS - 08-124 202 65

Båttransport

RING OSS - 08-124 202 65

Båttransport

En röd lastbil kör en båttransport.

Vi tar hand om din båttransport, oavsett vad du har för typ av båt och oavsett vad den är värd. För oss är våra kunders gods alltid det mest dyrbara som finns och vi är oerhört noga med att alla våra transporter ska gå tryggt och säkert. Kontakta oss när du behöver båttransport så hjälper vi dig att flytta din pärla!

Vi brinner för båttransport

Vår verksamhet är främst specialtransporter av olika slag, där båttransport är vår absoluta specialitet, men vi kör även många maskintransporter och specialgods. Vi har kört gods och hjälpt kunder med båttransport i 10 år och vi älskar det vi gör!

Det vi brinner allra mest för är att hjälpa människor och det får vi göra varje dag på jobbet. Sammanlagt har vi kört 10 000 ton gods åt över 12 000 kunder. Vi har tillbringat omkring 20 000 timmar på vägarna när vi har utfört båttransport och andra körningar. Vi är 100% dedikerade till högkvalitativa transporter och god service.

Vår vision är att vara branschledande inom våra fokusområden båttransport, container och kranbilar. När du behöver professionell båttransport av högsta kvalitet så finns vi här för att hjälpa dig! Vi bryr oss på riktigt och vill se till att du och din båt blir omhändertagna på bästa sätt. Att transportera en båt behöver inte vara besvärligt. Låt oss göra jobbet så går det lekande lätt!

Utan båttransport stannar Sverige!

Åkeribranschen är en otroligt viktig och samhällsbärande bransch. Faktum är att den är en förutsättning för allt företagande och handel, för arbetstillfällen och tillväxt. Vi är oerhört stolta över att vara en del av denna bransch och därför har vi valt att organisera oss i Sveriges Åkeriföretag. Tillsammans med drygt 5300 branschkollegor verkar vi för effektiva, utsläppssnåla transporter och för ett ökat ansvarstagande vad gäller trafiksäkerhet.

Sveriges Åkeriföretag.

Vi har egna följebilar för att uppmärksamma medtrafikanter på att vi har extra bred last, och när lastens bredd överskrider 350 cm ansöker vi självklart om dispens hos Trafikverket. Vi är väldigt måna om att allt ska gå rätt till och följa de regler som finns så att både ditt gods och våra medtrafikanter känner sig säkra!

Båtlyft på parkering